Monday, February 20, 2006

"Изгрева с гюбек мерих, дорде кларнет чух"

posted under by Yocca | Edit This

инжинер крумов и секу луааба, облечени в бели шушляци, от коит са сипеше бял неонов прах (бакпулвер) и 100 ойо ни бухнаха в лабораторията, коят бяха инсталирали в червената къща със стръмната, вита стълба към планетариума. бушоне ми баш от шума избуша..буш бжи бълвъл бжбшшш..главите ни..големи, наболели..и ний гледаме как волно от предела на долно и горно..кривата на звука се извива..и след туй интро са почнаха хитовете. кулминацията - куул-я киля ни закла в момента, когат йечко си закачи нещо на главата и цялото му лице блесна с филтри на екрана..и са кривя, сучи, прелива..туй беше каска със стърчащ кабел (визията малко зацикли накрая..викам барем си смените каската..или тоз биймър що ни са насочи към стъкления таван..или да зеим и ний да разкършим). гледам крумов гледа зловещо..хората се развеселиха..тичаха за бири..тъкмо се нагорещиха и метъла свърши, а навънка повръщат пици-калцоне..търкулнаха се хората с глави-бухти в нощната бушуванка..аз лично щурмувах военния клуб и после на рожден ден на руши. взех бързо решение от коя туба да пия. не от ракията, ами от мастиката. долу в денонощната идиотика един агент от добрич е на пост и гледа филми..и ний тей.
...бтв...интерспейс заснеха лайва на бакпулвер..а може и някой як клип да излезе..:E ;
снимката е ей от тука ф

Wednesday, February 08, 2006

блиц

posted under by Yocca | Edit This
музиката е лек за мойте сетива..те се сливат в слогъна..утиам да си легна. тоновйе вибрацйейе разиграват мойта грацея...гра-гра панацея.п падна ноща на мойте мощя...полилеят полетя и се сгромоляса..няма светлина...плавам в мрака..като риба мрена...шъ съ мре..невербално..иреално ще ти го съобщя- ин ъ ботъл..моите имоции ще промоцирам..снаждам жадна глътка ободрение към мойту одобрение..сега е по-добре.. къде се монтира толкоз надалече.. проектираш ми се като крива по коят се плъзгам с добро вцеплиние..цепи ли те глава, врътни една боботница...ръчкай филтри, пей на 3 гласа..щи сляза на нивото, даже шъ утида още 6-5 по-надолу..къде се възкачи?..аз ти махам отолу. махни са..иди по-надалече...холограмата ти е едно противоречие...нерде аз съм, нерде ти...мъчно мълчание..полет съзерцание...взирам се в моят зрив...на степен, срив- съсирек в системата!....благо ще длъбънеея..по пладне ладнея...вечер парнуту и порну- нии сме парти смена..смених си фасона и засмяну почнах на микрофона..микро фона ми е фонтан от фибри-вибри..вербализирах се..вече блея..пребледнява ми, в блян..струят светлинни струни..вибра-транс..с теб е истински романс..срамота и мерзост за конрас...в контра-жур те гледам развалнувано...още две-три гледни точки...червени и черни..радвам се пак, да се гледаме засмени...щи редя без думи...ядем боботница с първата увряла вода..и после бийт-бокс на микрофона...ти, дионисий свий...ти, нацепи дърва..ти, дай си бележника...пиша ти 3 за присъствие или ади 6 за поущрение...Lelia_McCoy (03:30 сутринта) :
i az sa zabyrkah s edni housisti..pyk se sa praq na mnogo tejka..:E lekohvyrko hyrkam..:E ще ми кажеш ли и ти някое откровение..НОСоВО в ПРАВ низ ЩИ ГО КАЖА..GRAMOFONA SWIRI MAIKA PLA4I
politte (04:02 сутринта) :
i POVRASHTAME BOB VAV KOFITE
politte (04:02 сутринта) :
hahahaha
Lelia_McCoy (04:02 сутринта) :
HAHAH

politte (04:03 сутринта) :
AMDA politte (04:03 сутринта) :
NAZDRAVENCE
Lelia_McCoy (04:04 сутринта) :
Я ЭСХЪЕ
Lelia_McCoy (04:04 сутринта) :
s vince :E
търкалйе билйорйе

Wednesday, February 01, 2006

приключенията на пияната тояга

posted under by Yocca | Edit This


i'm a walking disaster..така се пее в Tiefschwarz - Warning Siren (Buick Project mix)..койет парче ще е звуков запис към продукта ни за следващото предизвикателство на хорор фестивала за късометражни филми.това ще да е петък 13, октомври 2006..вживелия се в ролята - режисиор, на екипа ни -прокълнати, ме приветства да бъда въпросното вървящо бедствие.
..озЪбавляват ме съвпаденията..те идеите си витаят във въздуха и се утаяват в не едно съзнание..т.е. възкликнах от радост когато срешнах един познат..и той ми рече..о, бедствие!..другото определение, което получих тези дни, се разнесе пак из въздуха или просто се наби на очи, бе..пияната тояга. учителят ми по айкидо, когото навестявам, когато не ми е лошо, ме нарече така, защото съм нестабилна, но в тази липса на равновесие се крият майсторските ми изпълнения..."Според писателят-фантаст Д.Адамс, човек може да лети само ако не осъзнава, че лети."... ъаъюаъааэаэоаооа все пак уважих сенсей..за 29 янури..когато настъпи китайската нова година, която той празнува от 15 години, въпреки че айкидо е японско бойно изкуство. събрахми са да посърбами слюнки..както съ казва..отъркаляхме се на типиха..направихме си спешъл чайна церемония..всеки показа на какво е способен, а имаше доста вчепетляващи изпълнения.. и аз се измъкнах в момента, когато някой извади китара и запя ремикс на хотел калифорния с бг текст от слави трифонов..:Е новата година е на огненото псе и докато душих из нета по въпроса, изкочиха някои забавни неща...звучното
"ХУЙ ХУЙ ШЪ БА ЧЖОУ" - "18 мюсюлмански лакти" е бойна техника..др"Куче взриви автомобила на рибари-бракониери и загина в мъки.
Потресаващата история станала наскоро в Източните Родопи точно на река Арда. 26 годишен родопчанин току се завърнал от гурбет с нов джип и поканил свой приятел от детинство на лов. Взели пушки, но първо решили да се отбият за риба. Скъсали обаче кордата на въдицата и решили да използват артилерийски шашки. Съгласно техниката на безопасност фитилът бил достатъчно дълъг. Запалили го и го хвърлили във водата, но кучето Пепи, порода обучен лабрадор, се метнало във вира, захапало фишека и хукнало да го носи на стопанина си. Стопаните изтръпнали, защото се сетили, че Пепи бил обучаван специално да носи предмети. Това и го правило особено ценен за лов на патки. Пишман-рибарите гръмнали по псето, но не улучили. Все пак обърканото животно променило посоката и се напъхало на сянка под скъпия джип. Последвал взрив, вследствие на който колата заприличала на тази на Флинтстоун, а кучето издъхнало в адски мъки.
Мъките на родопчанина усилила и застрахователната компания, която отказала да изплати застраховката на джипа, тъй като в договора имало клауза, че не се покриват щети, причинени от малоумието на клиентите."
...
напоследък нощтем не спя и съответно през деня съзнанието ми е полубудно, а подсъзнанието бълва безумни сънища...а съм сутрешен човек ..някой работят нощем..

...ако ти, гаджето на вокалиста на сепуко 6 четеш тези редове..не се озадъчавай от предния ми пуост.. съвпадението в имената на приятелят ти и барабаниста на въпросната група..ме развесели..днес и 10 минути се смях в библиотеката, докато ангел ми сумтеше, а там трябва да се мълчи :E сесея..я я..ся ко пося и псе се да е..аз съм свиня..и с таз песен я..я..Я у твоита паница..мойта пууумия пу..ще я умия..мяу у у у..аз не съм еднолика.. казвам се иглика
, но може и иклига бла бла блатната тръстика..<>да взема да ида да сготвя прилепа