Wednesday, February 21, 2007

кале

posted under by Yocca | Edit This
...този семпъл подарък за на весо рд..направих като боздисах една картина, която се беше накъдрила при една буря на отворен прозорец. тате каза, че е в мой стил юфка, обаче ако мине валяк отгоре..пирфектно ще си влязат пластовете. в картината бях приложила следната техника - вземам една кисийка и я намацвам с лилява маслена боя, после правя няколко отпечатъка и се родиха този малък прилеп и други два с каски на главите, за които ги е хванал дядо мраз и им чертае бойна стратегия. успя да участва в една студентска изложба на която спечелих пълен набор от моливи и един патрондаш. както се казва - колкото по е Бе толкова е по-мек. сещам се на кандидатстуденския изпит в софийския..нямам молив 2Б, който е много съществен и искам на една жена и тя с дибел сноп моливи понечва да ми даде..и изведнъж се сепва и ми казва...извинявай, обаче съм суеверна и немога да ти дам. аз изцъклих очи и си викам каквай тъз скумрия..хехе..сега сме колежки. мисля, че в 4-ти курс имам вече някакъв шанс да запомня имената на колегите си..а баща ми казва - аз съм спокоен, нали учиш в софийския...срамота, да не си знаеш кой ти е декъна. стига съм пляпала ами да врътним молива на касетката с паникън уайаскъъ...ходих им на концерт снощи в алкохол, у хола на рабит..се усещаше дуенде, а в тоалетната ерка беше маркирала на бялата арка една орка ..мойта реторика е празен ритул..движение в ротация, сменяме си местата..и тона в интимна интонация...ЕС-а еса СА.. плейни се в хит-листата с проект...и биймърите..5-6 прожектират плужни..нежни светлини..като луни и ний седим изпаружени..и мръхнем румени..какви са тез хубавини..ний сме храбри и влизаме в длибоки, страшни красоти.

>>panican

Thursday, February 15, 2007

love

posted under by Yocca | Edit This
...поредното предизвикателство за късометражни филми бе на любовна тема- "можеш да ми имаш доверие". за ден и половина екипите се мобилизираха..толкова бе определеното време. аз реших самостоятелно да се включа и направих флаш анимация. малко е детинска и може би трябваше да заложа на идеята си как любовта се случва в мозъка, но важното е, че неуспях от флаша да изкарам ави и не предадох. експорта на програмата не позволява в ави формата обектите да имат вътрешно движение и варианта е с кепчър, но в екс пито ми бози, а дибелия сега е кернел паник. флаша може да видите тук..

Tuesday, February 13, 2007

Justice vs. Simian - We Are Your Friends

posted under by Yocca | Edit This

една фраза се пее в този хит..и тя е поздрав за вас :E спиросабракабокус

Monday, February 12, 2007

balloon guitar

posted under by Yocca | Edit This

тук и аз се уча да свиря на китара 5 ч. сутринта в събота и незнам кое дете става в 6 да гледа по канал 1 силвестър :E ходихме на театър. минахме през непрогледния лабиринт зад сцената и се настанихме във вип ложата..дан въ лъжа :E гледахме дон жуан..след този любовен катарзис..сваляхме сърца на барманката в една кръчма дето уж се събирали артисти..излезе оркестър изумруд от 2ма души, които свиреха бг рок кавъри с мръсен текст..голаа нааа асвалтаа леежаа си..чукат ме и нищо не чувсвамм..мъди..путки и уйове до коляно..трима педераси тръгнали да ебат деда си...и.т.н..направо ме върнаха в детството :E

Wednesday, February 07, 2007

parquet

posted under by Yocca | Edit This

туй от юли..но ми попадна и реших да го кача. записала съм любимия ми тврчески процес - в случая изваждам образ от паркета и от там нататък при добра мотивация..може и филмче да стане. направих го за училище. друго творческо...нанизах колекцията си от капачки, от мастика с някоя и друга от мента на тел и ги лепнах на трамвайната линия..трамвая разкъса медната жица....нанизах ги отново..гердана изглежда странно.
ходих и ест. на луд професор..където светнахме..пърпъл-митцу-баш-баси-бушидо. цпуснах..хме...се..длибоко в дъб..дебърите..изскочи и аиша, която вдигна вибрацията..и пуц йо хендц тугедъ и пръц..фръц разпуцахпе..прецапахме и гъз-гащята сцепихе.. :E включиха се местни емсита и музиканти..голяма еуфория. търсих снимки и тук има доста..но аз къде ли съм..героите от моя филм също са се изпарили.

Wednesday, February 07, 2007

ъ

posted under by Yocca | Edit This