Friday, May 18, 2007

1 година бг блендер

posted under by Yocca | Edit This
волф ме сънувал как спя..на един лап-топ..вместо възглавница..а деска ме сънувала как спя в една кофа..чудно йога умение..:Е..как ли да тълкувам..може би трябва да събудя нящу в мене дету дреме.
..ако някое мацедонче ви каже, че ще ви бара довечера..разбирайте, чи ще ви се вобади по телефона. такъв е израза при тях..мисля си ако отида на гости в македония..ще се спукам от смях..
...в завода..ходихме на рд на хипи..много джънкита..йе анифе забърка специални коктейли и аз уж седях да и помагам..ама май само плямпах..еле изливах магически думи в елексерите..и за ко са ми тез ръце..кръщавах коктейлите...примерно рафаело попара..кйет беше кокосови стърготини..ром..мляко..и..т.н..
..няма празно в програмата..на следващия ден..на шипка 6 се състоя..гранде ъндъргорунд фест..на 3-те етажа имаше картини..неконвенционални произведения..пирформанси..музикантчета..навсякъде нещо се случваше..а отвън в кафето..също един пулт..лудница. на иво димчев пирформанса..както ще видите от видеото..представлява..11 мацки..мокри..на високи токчета тропат по масите с разпиляно зеле..и туй нящо имало и диригент..виеха в своя летен трепет..и както каза един приятел..саму кочаните от зелето ако ги бяха включили..произведението щеше да бъде завършено...ей тук съм качила малко снимки..веселбата продължи до посред нощите..изолирбан пускаше вдъхновяваща музика..и ембиънт анархист и те се бяха опетлали в едни ленти от касетки в пространството..
..кид коала и той дойде да ни свири на уше..имаше място само да си вдигна ръцете..нагоре..нагоре..гопод пусна стълба от небето и с дъжд уми нашите грешни очи..а таз нощ е на музейте..ще бъдат отворени..а утре..а утре...до утре..в следващия спектакъл..ерорбюти далйе пак ще подкара космическия кораб..йе ний дали ще настроим честотите..в ена по-меджек пирцепция..ще бродим и ще бродираме нащъ концепция..снощи една мацка ми обяснява..че била реализирала истински лабиринт на едно парти..и като го мислиш логично и със система..нямало шанс да се измъкнеш..спри да мислиш..не се гнети..и се остави на магнетизма..като гълабите..котките..и..т...н.

2 коментара

Make A Comment