Wednesday, February 01, 2006

приключенията на пияната тояга

posted under by Yocca | Edit This


i'm a walking disaster..така се пее в Tiefschwarz - Warning Siren (Buick Project mix)..койет парче ще е звуков запис към продукта ни за следващото предизвикателство на хорор фестивала за късометражни филми.това ще да е петък 13, октомври 2006..вживелия се в ролята - режисиор, на екипа ни -прокълнати, ме приветства да бъда въпросното вървящо бедствие.
..озЪбавляват ме съвпаденията..те идеите си витаят във въздуха и се утаяват в не едно съзнание..т.е. възкликнах от радост когато срешнах един познат..и той ми рече..о, бедствие!..другото определение, което получих тези дни, се разнесе пак из въздуха или просто се наби на очи, бе..пияната тояга. учителят ми по айкидо, когото навестявам, когато не ми е лошо, ме нарече така, защото съм нестабилна, но в тази липса на равновесие се крият майсторските ми изпълнения..."Според писателят-фантаст Д.Адамс, човек може да лети само ако не осъзнава, че лети."... ъаъюаъааэаэоаооа все пак уважих сенсей..за 29 янури..когато настъпи китайската нова година, която той празнува от 15 години, въпреки че айкидо е японско бойно изкуство. събрахми са да посърбами слюнки..както съ казва..отъркаляхме се на типиха..направихме си спешъл чайна церемония..всеки показа на какво е способен, а имаше доста вчепетляващи изпълнения.. и аз се измъкнах в момента, когато някой извади китара и запя ремикс на хотел калифорния с бг текст от слави трифонов..:Е новата година е на огненото псе и докато душих из нета по въпроса, изкочиха някои забавни неща...звучното
"ХУЙ ХУЙ ШЪ БА ЧЖОУ" - "18 мюсюлмански лакти" е бойна техника..др"Куче взриви автомобила на рибари-бракониери и загина в мъки.
Потресаващата история станала наскоро в Източните Родопи точно на река Арда. 26 годишен родопчанин току се завърнал от гурбет с нов джип и поканил свой приятел от детинство на лов. Взели пушки, но първо решили да се отбият за риба. Скъсали обаче кордата на въдицата и решили да използват артилерийски шашки. Съгласно техниката на безопасност фитилът бил достатъчно дълъг. Запалили го и го хвърлили във водата, но кучето Пепи, порода обучен лабрадор, се метнало във вира, захапало фишека и хукнало да го носи на стопанина си. Стопаните изтръпнали, защото се сетили, че Пепи бил обучаван специално да носи предмети. Това и го правило особено ценен за лов на патки. Пишман-рибарите гръмнали по псето, но не улучили. Все пак обърканото животно променило посоката и се напъхало на сянка под скъпия джип. Последвал взрив, вследствие на който колата заприличала на тази на Флинтстоун, а кучето издъхнало в адски мъки.
Мъките на родопчанина усилила и застрахователната компания, която отказала да изплати застраховката на джипа, тъй като в договора имало клауза, че не се покриват щети, причинени от малоумието на клиентите."
...
напоследък нощтем не спя и съответно през деня съзнанието ми е полубудно, а подсъзнанието бълва безумни сънища...а съм сутрешен човек ..някой работят нощем..

...ако ти, гаджето на вокалиста на сепуко 6 четеш тези редове..не се озадъчавай от предния ми пуост.. съвпадението в имената на приятелят ти и барабаниста на въпросната група..ме развесели..днес и 10 минути се смях в библиотеката, докато ангел ми сумтеше, а там трябва да се мълчи :E сесея..я я..ся ко пося и псе се да е..аз съм свиня..и с таз песен я..я..Я у твоита паница..мойта пууумия пу..ще я умия..мяу у у у..аз не съм еднолика.. казвам се иглика
, но може и иклига бла бла блатната тръстика..<>да взема да ида да сготвя прилепа

2 коментара

Make A Comment