Tuesday, October 10, 2006

мм

posted under by Yocca | Edit This
...върнах се в (д)русе за пореден път да си оправям документите..и там отново на моето легло сънувах безумни сънища..
...намирам се на скали заобиколени от вода..има още едно момиче..има и шестима мъртъвци- одавници...младежи, от нашите...раниците им са наредени една до друга зад една скала...чудя се да ги отворя ли или направо на близките им да ги предам. катеря се по скалите и се подхлъзвам...вися...идва онази девойка..и О..това е тя.. злокобие..виновна е за тяхната смърт..вероятно и за моята идваща..иска да отлепи пръстите ми...изпитвам гняв..озовавам се във водата и в такива моменти гледаш дявола в лицето и го хващаш за ушите- самообладание. после бродех с някакъв мъж и изкупвах някаква вина..толкова време бяхме заедно, че щеше може би да стане въпрос за женитба...но това също бе уловка. събудих се..отново бях сънувала онзи тип сънища, които са толкова силни, защото отново съм у дома.
ПОЛИТИКА
...попитах баща ми...искам да ми кажеш всичките си аргументи по въпроса за Костов..защото ми е мъчно, че такива умни приятели, които познавам гласуват по безумени приумици..ту за царя..за комунистите..та дори и за атака...а по-досадното е, че твърдят, че дори няма смисъл да се гласува, понеже нямало разлика м/у мошенничеството им..а като им спомена за костов..дори не искат да чуват.
тате...-...след като е логично, че такъв режим като тоталитарния вече не може да функционира и се разпада..имаме огромен външен дълг и Безумна, изоставаща технологично система..комунистите сами си правят преврат...след което в множеството партии потърсват убежище всякакви агенти от прословутата държавна сигурност...(заради което и още не са отворени)..<>.в началото на промените майка ми както ми разправя, заедно с помаците били усилени активисти и свидетели как комунистите изхвърлили чували с бюлетини, заради което заслужавали да ги обесят (по това време се преместихме в Смолян, заради хлора). следва правителството на филип димитров до 1994...йе идва яркия момен с жан виденов...когато инфлацията достига 3 000 процента, не защото бил глупав, ами защото мафиотите искали манги за да обезценят големите си заеми. идва костов и той въвежда валутния борд и връзва леха за марката..стъпки към евро съюза..нато...стъпва и на врата на мутрите и затова те се видели в чудо и "поканили" царя да дойде да вземе земи и чудеса в замяна на отстраняване на костов..а също нагло и безочливо със средствата на медиите въвляки костов в необстоятелствени, недоказани все още правно, компромати. та въпросните агенти плъзнали като паразити и изтръпнали като трътки от очакваното отваряне на прословутите досиета. сега говорят- здравей европейски съюз..а по времето на костов са били против...включително и за македонския проблем (югославия). Йе агент Гоце (Първанов) ще ви говори.."ТРУДНО Е"..и как няма да му е трудно...а последното правителство сещате ли се как се сформира...а тоз народ сеща ли се въобще вчера какво е ял?

0 коментара

Make A Comment